top of page

Elements wint eerste prijs design district awards

Onze laatste creatie Elements heeft op Design District de eerste prijs gewonnen bij de Design District Awards!

De jury met als voorzitter Paul Linse (studio Linse) kwam tot het volgende oordeel: 1e prijs: Lamp ‘Elements’, Concept 74 De jury gaf de eerste prijs aan een prachtig Nederlands product waar een aantal juryleden direct toepassing voor zag in projecten. Eindeloos variabel in toepassingen; industrieel en warm, technisch en huiselijk. Een classic? We zijn hier erg blij mee en we bedanken hierbij de jury voor deze waardering. Ook willen we bij deze iedereen bedanken die ons heeft bezocht op Design District 2014

Tags:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page